Warning: Undefined array key "" in /home/utabir/public_html/wp-content/themes/parsinews/page-templates/parts/device/offcanvas-smartmenu.php on line 30

Warning: Undefined property: WP_Error::$name in /home/utabir/public_html/wp-content/themes/parsinews/page-templates/parts/device/offcanvas-smartmenu.php on line 31

بمنظور توسعه رشته کریکت و شناسایی استعدادهای جدید در جامعه ناشنوایان

نشست راهبردی مسئولین انجمن کریکت ناشنوایان با سرپرست فدراسیون؛ بمنظور برگزاری مسابقات با تمرکز بر استعدادیابی و گسترش همکاری‌های بین‌سازمانی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان،  در راستای برنامه‌ریزی‌های گسترده برای ارتقای سطح ورزش کریکت، فتانه امیری، رئیس انجمن کریکت ناشنوایان، به همراه شهریار نژادسلیم (دبیر انجمن)  والهه فتحی (نایب‌رئیس انجمن)، در دیداری رسمی با دکتر محمد اسد مسجدی، سرپرست فدراسیون، گفتگو کردند.

در این نشست، محور اصلی گفتگوها بر برگزاری مسابقات تخصصی کریکت ناشنوایان با هدف استعدادیابی و شناسایی نفرات برتر در این رشته ورزشی متمرکز بود. و مقرر شد، که این مسابقات در زمین چمن فدراسیون برگزار گردد تا بستری مناسب برای نمایش توانمندی‌های ورزشکاران فراهم شود.

همچنین در این جلسه، گزارش پیشرفت‌های انجمن در زمینه تعامل با نهادهای مرتبط ارائه شد.
از جمله پیگیری‌های مهم در خصوص مکاتبه با انجمن ملی کریکت جهت معرفی رسمی مسئولین انجمن ناشنوایان و برگزاری نشست‌های مشترک با مسئولین انجمن ملی بود.

علاوه بر این، تلاش‌ها برای توسعه زیرساخت‌ها از طریق مکاتبه با آقای اجاقی، رئیس سازمان ورزش شهرداری‌های تهران، جهت ایجاد همکاری‌های متقابل و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، در دستور کار قرار گرفت.

لینک کوتاه خبر:

https://dsf.ir/?p=14730

پیشنهادی: