Warning: Undefined array key "" in /home/utabir/public_html/wp-content/themes/parsinews/page-templates/parts/device/offcanvas-smartmenu.php on line 30

Warning: Undefined property: WP_Error::$name in /home/utabir/public_html/wp-content/themes/parsinews/page-templates/parts/device/offcanvas-smartmenu.php on line 31

بمناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر

برنامه ورزشی، تفریحی ناشنوایان دامغان با حضور مسئولان برگزار شد
  • به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان به نقل از هیات استان سمنان، به مناسبت دهه مبارک فجر، برنامه ورزشی و تفریحی ویژه ورزشکاران ناشنوا و خانواده‌های آنان،  در سالن جهاد کشاورزی دامغان برگزار شد.

محمدرضا قنبری، رئیس هیئت ورزش‌های ناشنوایان دامغان، هدف از برگزاری این برنامه را ایجاد نشاط اجتماعی، تقویت همدلی و حمایت از ورزشکاران ناشنوا عنوان کرد. در این مراسم، جشنواره‌ای در رشته‌های طناب‌کشی، بدمینتون، بسکتبال، دارت و فوتسال با استقبال ورزشکاران و حضور مسئولان شهرستان برگزار شد.

در ادامه، بهروز چگینی رئیس هیات ورزش‌های ناشنوایان استان سمنان ضمن تبریک دهه فجر، بر لزوم حمایت همه‌جانبه از جامعه ورزش ناشنوایان و توجه به استعدادهای این قشر تأکید کرد.

در پایان این مراسم، از ورزشکاران حاضر با اهدای جوایز و کارت هدیه تقدیر به عمل آمد.

لینک کوتاه خبر:

https://dsf.ir/?p=14424

پیشنهادی: