Warning: Undefined array key "" in /home/utabir/public_html/wp-content/themes/parsinews/page-templates/parts/device/offcanvas-smartmenu.php on line 30

Warning: Undefined property: WP_Error::$name in /home/utabir/public_html/wp-content/themes/parsinews/page-templates/parts/device/offcanvas-smartmenu.php on line 31

نکولعل آزاد در نشست خبری: کاروان ناشنوایان ایران در المپیک بزرگ‌تر از دیگر کشورهاست؛ کمبود بودجه داریم

رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان با اشاره به موفقیت های این فدراسیون در یک سال اخیر، به مشکلات و موانع اعزام کاروان به بازی های المپیک ژاپن اشاره داشت و اینکه با وجود این مشکلات، کاروان ایران نسبت به دیگر کشورها بزرگ تر است. 

به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان، مصطفی نکو لعل‌آزاد رئیس فدراسیون امروز (دوشنبه ۲۷ مرداد) و در فاصله ۳ ماه مانده تا بیست و پنجمین دوره بازی های المپیک ناشنوایان ( ۲۴ آبان تا ۶ آذر – ژاپن)، نخستین نشست خبری خود را برگزار کرد تا ضمن مرور فعالیت های این فدراسیون، گزارش شرایط کاروان ایران برای اعزام به ژاپن را رائه دهد.

وی در ابتدای نشست خبری خود به موفقیت های ورزش ناشنوایان طی یک سال گذشته و به ویژه قهرمانی کاروان اعزامی به بازی های آسیایی ناشنوایان در مالزی و همچنین قهرمانی تیم ملی فوتسال ناشنوایان در مسابقات قهرمانی جهان که برای چهارمین بار به دست آمد، اشاره داشت و از آنها به عنوان دستاوردهای مهم و اتفاقات خوب ورزش در یک سال گذشته یاد کرد.

رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان با یادآوری اینکه قهرمانی کاروان ایران در بازی های آسیایی برای نخستین بار رقم خورد، به شرایط حضور تیم ملی فوتسال ناشنوایان در مسابقات قهرمانی جهان اشاره داشت و اینکه این تیم با وجود تغییرات گسترده و بهره گیری از بازیکنان جوان، جام قهرمانی را بالای سر برد.

نکولعل آزاد همچنین همزمانی اعزام تیم ملی فوتسال ناشنوایان به مسابقات جهانی با آغاز جنگ تحمیلی در ایران را یادآور شد و گفت: در آن شرایط همه اعضای تیم ملی کسب عنوان قهرمانی و اهتزاز پرچم ایران را وظیفه خود می دانستند که به نتیجه هم رسید. این موفقیت‌ها، جایگاه فدراسیون را در جامعه ارتقا داد. امروز صدای ناشنوایان در جامعه شنیده می شود.

وی با یادآوری در پیش بودن بازی های المپیک ناشنوایان به عنوان مهمترین رویداد ورزشی برای جامعه ورزشکاران ناشنوا تصریح کرد: از هیچ تلاشی برای موفقیت در این ژاپن دریغ نخواهیم کرد. ترکیب کاروان ایران نسبت به ۳ دوره گذشته و به لحاظ کمی افزایش دارد که نشان از رشد و آمادگی بالای فدراسیون دارد.

به گفته وی، کاروان ایران با ترکیبی متشکل از ۹۰ ورزشکار در ۱۲ رشته و ۳۸ مربی در بازی های المپیک ناشنوایان شرکت می کند. از مجموع ورزشکاران اعزامی، ۱۹ ورزشکار از ۶ رشته در بخش زنان و ۷۰ ورزشکار در ۱۱ رشته در بخش مردان با حریفان شان رقابت می کنند.

رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان همچنین عدم حضور این فدراسیون در فدراسیون های زیرمجموع کمیته های ملی المپیک یا پارالمپیک را یادآور شد و گفت: این موضوع تأثیر زیادی بر بودجه ما گذاشته است. البته در جریان بازی‌های آسیایی با عنایت آقای خسروی وفا از طرف کمیته ملی المپیک یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان به فدراسیون ورزش های ناشنوایان کمک مالی شد. این کمک خارج از وظایف رسمی کمیته بود و بابت آن ممنون دار هستیم.

وی همچنین از شرایط همکاری با حامیان مالی و اسپانسرها ابراز نارضایتی کرد و گفت: در این زمینه ها به نتایج خوبی نرسیده ایم. البته شرایط جنگ هم مانع شد با همه اینها تلاش‌مان را برای موفقیت ادامه خواهیم داد. کل بودجه ما از وزارت ورزش ۱۸ میلیارد و از سایر دستگاه‌ها ۱۰ میلیارد تومان بوده است. امیدواریم با جذب اسپانسرهای بیشتر شرایط بهتری برای ورزش ناشنوایان فراهم کنیم.

رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان تاکید کرد: بزرگترین مانع در حال حاضر بودجه است. برای حل این موضوع با چند نماینده مجلس رایزنی کرده‌ایم و قرار است جلسه‌ای هم با آقای قالیباف برگزار کنیم تا بتوانیم راهکاری برای تأمین منابع مالی پیدا کنیم.

نکو لعل آزاد از فعالیت کمیته های روانشناسی و بدنسازی در اردوهای المپیکی تیم های اعزامی به بازی های ژاپن خبر داد و گفت: نمایندگان این کمیته ها به‌طور منظم با ورزشکاران و مربیان در ارتباط هستند. کیفیت اردوها نسبت به گذشته به‌مراتب بهتر شده است. این شرایط امیدوارمان کرده که با دست پر از المپیک بازگردیم.

پاداش ورزشکاران مدال آور ناشنوا دیگر موضوع مطرح در بخشی از نشست خبری رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان بود. وی در این زمینه گفت: پاداش تاثیر مستقیم روی انگیزه ورزشکاران دارد به همین دلیل پیگیر پرداخت آنها هستیم. ورزشکاران ناشنوا به عنوان معلول شناخته نمی‌شوند به همین دلیل در حوزه اشتغال نتوانسته‌ایم اقدام مؤثری داشته باشیم با این حال پیگیری های مان ادامه دارد.

رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان یادآور شد: در جلساتی با وزارت ورزش موضوع یکسان‌ سازی پاداش‌ها با دیگر ورزشکاران مطرح شد که در صورت اجرایی شدن گام بزرگی در جهت عدالت ورزشی برداشته خواهد شد.

وی به پیگیری ها برای تامین زمین جهت ساخت مسکن قهرمانان ناشنوا اشاره داشت و گفت: در صورت نتیجه گیری از اقدامات، این طرح برای ۱۲۰ نفر قابل اجرا خواهد بود. این زمین‌ها احتمالا در محدوده پردیس یا هشتگرد خواهند بود.

نکو لعل‌آزاد همچنین با بیان اینکه در ایران حمایت قابل توجهی از ورزشکاران ناشنوا صورت می‌گیرد؛ خاطرنشان کرد: برخی کشورهای پیشرفته با کاروان‌هایی کوچک شامل ۳۰ تا نهایت۵۰ ورزشکار در  بازی ها شرکت می‌کنند. ایران همیشه کاروانی بزرگ تر داشته است.

وی از کشتی، تکواندو و جودو به عنوان رشته ای اصلی کاروان ایران در بازی های المپیک یاد کرد و گفت:تقریباً تمام ورزشکاران در این رشته‌ها شانس کسب مدال دارند. ورزشکاران رشته‌هایی مانند شنا، بولینگ و بدمینتون هم با هدف حفظ فعالیت و تداوم رشد به المپیک اعزام می شوند. در رشته شنا تنها یک نماینده داریم اما همین یک نفر باعث افزایش علاقه‌مندی ناشنوایان به این رشته شده و نشان داده که حتی حضور محدود هم می‌تواند تأثیرگذاری بالایی داشته باشد.

رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان در پایان ابراز امیدواری کرد که کاروان ایران در بازی های المپیک ناشنوایان موفق به کسب مدال های متعدد و خوشرنگی شود و اینگونه موفقیتی دیگر را برای ورزش ایران رقم بزند.

لینک کوتاه خبر:

https://dsf.ir/?p=13048

پیشنهادی: