به گزارش روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان، طبق برنامه ارائه شده از سوی فرحناز ارباب سرمربی تیم ملی کاراته دختران ناشنوا، هفتمین مرحله اردوی آماده سازی این تیم طی روزهای ۱۴ تا ۱۷ مرداد در محل کمپ تیم های ملی فدراسیون برگزار می شود.
به همین منظور کاراته کاران المپیکی که با برگزاری رقابت های درون اردویی طی اردوهای قبل مجوز اعزام به بازی های المپیک را کسب کردند، در هر دو بخش کومیته و کاتا امروز (دوشنبه ۱۳ مرداد) خود را به زهرا اسدی سرپرست تیم در محل اردو معرفی می کنند تا از فردا تمرینات شان را زیر نظر فرحناز ارباب و شادی جعفری زاده (مربی) آغاز کنند.
نهال زکی زاده، زینب حسن پور، سارا ادریا و بیتا جواهری در بخش کومیته همراه با مهناز حسن زاده، مژده مردانی و سمیرا ابوالحسنی در بخش کاتا که ترکیب المپیکی تیم ملی کاراته دختران را تشکیل می دهند، ۷ کاراته کار دعوت شده به این اردو هستند.
بنا به صلاحدید سرمربی تیم ملی کاراته دختران، سیده مژگان موسوی (استان خوزستان) هم در این اردو حضور دارد.
بیست و پنجمین دوره بازی های المپیک ناشنوایان ۲۴ آبان تا ۶ آذر سال جاری به میزبانی ژاپن برگزار خواهد.