چاپ        ارسال به دوست

سید عسگر موسوی:

برگزاری دوره ی تربیت مربیان کشتی، رویکرد مناسب فدراسیون ناشنوایان را نشان می دهد

با مدیریت فعلی فدراسیون ناشنوایان و در صورت حمایت وزارت ورزش و دیگر حامیان، چشم انداز مثبتی را فراروی ورزش ناشنوایان کشور می بینم.
 
سید عسگر موسوی، مدرس کشتی، در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان و در رابطه با برگزاری دوره مربی گری استاژ کشتی که پانزده و شانزدهم بهمن ماه  برگزار شد ، گفت: این دوره، دوره ی تربیت مربیان درجه ۳ کشتی فرنگی و آزاد ناشنوایان کشور است که برای اولین بار به شکل مستقل از سوی فدراسیون ناشنوایان برگزار شد. 
 
موسوی ادامه داد: این رویکردی مناسب است که فدراسیون ناشنوایان با مدیریت کمیته آموزش خود و کمک گرفتن از انجمن های تخصصی و استفاده از کارشناسان و نیروهای متخصص، برابر مقررات آموزشی وزارت ورزش و جوانان، دوره های آموزشی خود را سازمان دهی کند.
 
آنالیزور اسبق تیم ملی کشتی افزود: این دوره های تئوری و عملی با هدف ارتقای سطح دانش علمی-کاربردی مربیان برای دست یابی به وضعیت مطلوب آموزشی برنامه ریزی و عملیاتی می شوند.
 
موسوی در رابطه با رویکرد فدراسیون ناشنوایان در حوزه آموزش گفت: با مدیریت فعلی فدراسیون ناشنوایان و در صورت حمایت وزارت ورزش و دیگر حامیان، چشم انداز مثبتی را فراروی ورزش ناشنوایان کشور می بینم. به ویژه  رشته های کشتی فرنگی و آزاد با حضور دکتر بنی تمیم که از صفر تا صد امور فنی و مدریت اجرایی و ستادی این رشته را پشت سر گذاشته از مزیت بهتری برخوردار است. همچنین حضور چهره صاحب نام و پهلوان با اخلاق، علیرضا رضایی و همکاران او، فرایند امیدوار کننده ای فراروی امور آموزشی فدراسیون ناشنوایان قرار داده است.
 
موسوی در رابطه با نقش آموزش در توسعه و پیشرفت ورزش کشور به ویژه ورزش ناشنوایان گفت: آموزش یکی از مهم ترین اصول توسعه هر کشور است و ورزش به پیروی از این کلیت مجبور است برای پیشرفت ساختار مند و هدف مند در این زمینه فعالیت مستمر داشته باشد و ورزش ناشنوایان نیز همگام با دیگر شاخه های آموزشی ورزش کشور نیازمند به ارتقای وضع گذشته و موجود، هم در نگرش و جهان بینی و هم در ارتباط با سرمایه گذاری معنوی و مادی خود است.
 
مربی اسبق کشتی تصریح کرد: با توجه به وضعیت کنونی ورزش کشور و وجود کمبود ها لازم است به موضوع آموزش بیش از پیش توجه شود. به عنوان مثال وجود ابزار کمک آموزشی مانند دستگاه های فیلم برداری، عکاسی، ویدئو پروژکتور و ... می تواند در تقویت بنیان های معنوی و مادی کمیته آموزش فدراسیون موثر واقع شود. با توجه به محرومیت ناشنوایان از ارتباط کلامی، بهره گیری از ابزار های کمک آموزشی موثر در ارتباط غیر کلامی می تواند بخشی از کمبود ها را جبران کند.
 
سید عسگر موسوی در پایان ضمن تشکر از حمایت های مدیران ارشد فدراسیون و پیگیری های مستمر مسئول کمیته آموزش فدراسیون، مجتبی طولابی گفت: امیدوارم در قالب یک برنامه ریزی ۴-۱ سال و با چشم انداز های ۱۲-۸ ساله و در انطباق با برنامه های توسعه ورزش کشور، حرکت به سمت آموزشی پاسخ گونه به نیاز های حال و آینده ی ورزش ناشنوایان، شتابی منطقی تر به خود بگیرد.


١٦:٤٩ - يکشنبه ٢٠ بهمن ١٣٩٨    /    شماره : ١٨٢١    /    تعداد نمایش : ٢١٠٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: